Winter

In de winter kunnen skifanaten zich helemaal uitleven. In het Zillertal bevinden zich verschillende skigebieden. Op enkele kilometers afstand vindt u de Zillertal Arena, waar twee gondelbanen ervoor zorgen dat er zelfs in de voorjaarsvakantie vrijwel geen wachttijden zijn. In de Zillertal Arena zijn vier skigebieden aan elkaar gekoppeld: Zell, Gerlos, Königsleiten en Hochkrimml. Wie op tijd vertrekt, kan van Zell naar Hochkrimml skiën en weer terug op één dag.
Maar dat is niet het enige skigebied. Ook de skipistes van Kaltenbach (verbonden met Hochfügen) en Mayrhofen (verbonden met Finkenberg en Lanersbach) liggen op resp. vier en tien km afstand. In het skigebied van Mayrhofen ligt de Harakiri, de steilste geprepareerde piste van Oostenrijk (met een helling van 78 procent). Een skiër vindt in het Zillertal altijd iets van zijn gading en kan eindeloos variëren.

Het gebied is zeer sneeuwzeker. En als er een keer weinig sneeuw ligt, dan is er altijd de Hintertuxer gletsjer, waar het hele jaar geskied kan worden.